Werken bij Conecto

VACATURES

Projectleider Data (sr).

Functieomschrijving:
Conecto Networks is op zoek naar een (senior) projectleider data. De projectleider is van begin tot eind verantwoordelijk voor zijn eigen projecten en geniet veel vrijheid.

Als projectleider bij Conecto Networks ben je eindverantwoordelijk voor projecten op het gebied van data en telefonie- netwerken, computerruimtes en actieve apparatuur.

Aspecten van je rol zijn:

Leiding geven aan, begeleiden & motiveren medewerkers;Technische realisatie & kwaliteitsbewaking;Planning, projectorganisatie & voortgangsbewaking;Veiligheid, gezondheid & milieu aspecten op het project;Financieel positief eindresultaat;Eventueel opstellen/uitbrengen offertes.

Functie-eisen:
Harde eisen:
Je hebt een E-achtergrond, maar ervaring met data en actieve apparatuur;Je hebt 5-10 jaar ervaring met projectleiding;Je hebt een afgeronde HBO opleiding;Je bent abstract vermogend, communicatief vaardig (in woord en geschrift);Je hebt een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel;Je staat sterk in de schoenen, houdt het hoofd koel en weet kordaat met conflicten/moeilijkheden om te springen;Je moet grotere projecten aankunnen (tussen de 50.000 – en 500.000 euro);Je hebt een goed ontwikkeld technisch inzicht.

Zachte eisen:
Je neemt bij voorkeur klandizie mee;Je hebt geen 9-5 instelling.

Wij bieden:
Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden als het salaris, een lease-auto, opleidingsmogelijkheden en eventueel doorgroeimogelijkheden;Veel vrijheid in de functie;Een kleine organisatie met korte lijnen en een enthousiast team collega’s.

Contact:
Denk je dat jij aan dit profiel voldoet en heb je interesse in de functie? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie.

Heb je vragen over de functie of ons bedrijf? Neem dan contact met ons op op telefoonnummer 0182-547676.

Acquisitie door wervingsbureaus/uitzendbureaus wordt niet op prijs gesteld.

 


 

Leidinggevend Datamonteur. 

Functieomschrijving:
Conecto Networks is op zoek naar een meewerkende leidinggevend monteur. Als leidinggevend monteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van data en telefonie- netwerken en computerruimtes. Tevens fungeer je als schakel tot de werkvloer en projectleiders (kantoor). Een verantwoordelijke functie.

De taken van de monteur zijn onder andere:

Leidinggeven aan monteursteam (tot 8 man);Projectadministratie;Communiceren met kantoor, klant en opdrachtgever;Netwerkaanleg en –uitbreiding, categorie 5e, 6, 6a of 7;Het plaatsen van serverkasten, leggen van kabelgoten en verzorgen van werkplekaansluitingen;Het volledig inrichten van computerruimtes;De installatie van draadloze systeemoplossingen;Het uitvoeren van storingsonderzoeken bij de klant en het oplossen hiervan. 

Functie-eisen:
Je kan zelfstandig werken;Je beschikt over MBO werk- en denk niveau, aangevuld met vakgerichte opleidingen/trainingen;Goede communicatieve vaardigheden, discipline en verantwoordelijkheidsgevoel;Leidinggevende ervaring en kwaliteiten;Klantgerichte en representatieve uitstraling;VCA certificaat; in bezit van rijbewijs B;

Bedrijfsprofiel:
Het selecteren van een netwerk-infrastructuur is voor organisaties een strategische keuze. Ontwikkelingen op de netwerkmarkt volgen elkaar in een steeds hoger tempo op. Structurele vragen komen daarbij op: Ondersteunt het netwerk onze huidige en toekomstige behoefte? Hoe zit het met krimp en groei? Een scala aan mogelijkheden en vragen. Expertise is van belang voor de juiste keuze.

Conecto Networks overziet de netwerkmarkt en haar ontwikkelingen. Daarbij is Conecto Networks een gewaardeerd baken om tot een goede, situationele keuze van een netwerk-infrastructuur te komen. De werkwijze is gebaseerd op vier zekerheden: kennis, afspraken, kwaliteit en onafhankelijkheid.

Conecto Networks levert producten en diensten met een hoog kwaliteitsniveau en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Conecto Networks is gekend als een betrouwbare en stabiele partner met een hoog oplossend vermogen in geval van onverwachte situaties. Vanuit flexibiliteit wordt op een pragmatische wijze optimaal ingespeeld op de klantsituatie.

Wij bieden:
Een stabiele organisatie dus lange termijn werkzekerheid. Een enthousiast en jong team collega’s,Een uitstekende pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bedrijfswagen, doorgroeimogelijkheden en mogelijkheden tot het volgen van opleidingen.

Contact:
Denk je dat jij aan dit profiel voldoet en heb je interesse in de functie? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie.

Heb je vragen over de functie of ons bedrijf? Neem dan contact met ons op op telefoonnummer 0182-547676.

 

Acquisitie door wervingsbureaus/uitzendbureaus wordt niet op prijs gesteld.